Hypotheek afsluiten zonder een hypotheekadviseur?


Hypotheek afsluiten zonder een hypotheekadviseur?

Eigenlijk is een hypotheek afsluiten niet meer zo spannend. Je kiest de rentevaste periode, de soort hypotheek (annuïteit, lineair of aflossingsvrij) en eigenlijk ben je dan klaar. Natuurlijk moet je nog de papieren inleveren en een handtekening zetten. Echter dat moet je bij iedere hypotheek doen.

Waarom zou je zelf je hypotheek afsluiten?

Heel simpel! Geld besparen. Wanneer je namelijk vandaag de dag een hypotheek afsluit dan moet je advieskosten betalen. Normaal gesproken werd dit uit de afsluitprovisie betaald. In 2013 is dit echter compleet veranderd. Wel logisch. De adviseur behartigd jouw belangen en moet dus ook door jou betaald worden en niet door de partij welke hier beter van wordt.

Het adviestraject voor een hypotheek kost rond de 1500 tot 2500 euro afhankelijk van de complexiteit. Het is slim om natuurlijk te besparen op deze kosten.
Tenminste wanneer je weet wat je aan het doen bent. Het is belangrijk om alleen door het besparen van geld te kiezen voor een hypotheek zonder een goed advies.
Execution Only Hypotheek?
Hypotheek € 795,- Alle rentes, alle geldverstrekkers
execution only hypotheek

De meerwaarde van een adviseur

Wanneer je met een goede hypotheekadviseur spreektHypotheek afsluiten zonder een hypotheekadviseur? dan zal je zien, dat hij zijn geld waard is. Hij kijkt verder dan naar alleen jouw hypotheek. Hij kijkt naar jouw leven. Waar wil je naartoe in het leven? Welke ambities heb je? Hoe wil je gaan groeien?

Door hier rekening mee te houden en te kijken naar bijvoorbeeld veranderende gezinssituaties is het mogelijk om de beste hypotheek te kiezen. Misschien is bijvoorbeeld een lineaire hypotheek wel slim om nu wat meer te betalen en later minder, wanneer je het geld ergens anders voor nodig hebt.

Tegenwoordig is het ook steeds belangrijker om rekening te houden met het pensioen. Kun je wel op jouw manier met pensioen gaan? Of moet je extra maatregelen treffen? Misschien is het slimmer om wat meer af te gaan lossen om zo minder lasten te hebben wanneer je met pensioen gaat.

Wees slim!

Bespaar niet op een goed advies, wanneer je twijfelt over je kennis. Overschat ook jezelf niet. Betaal aan de andere kant ook niet voor een advies zonder echte inhoud. Het is belangrijk om waarde te krijgen, waar je voor betaald. Kies slim en wees verstandig!

Goed advies voor een hypotheek

De coaches van Finzie vergelijken alle aanbieders in de markt. Zo ben je ervan verzekerd dat ze écht de best passende hypotheek voor je vinden.
Via een gratis adviesgesprek met een van onze onafhankelijke adviseurs kom je er achter welke hypotheek het beste bij jou past.
Dit natuurlijk allemaal op basis van onze kernwaarden:
Geen verborgen kosten
Duidelijke taal zonder kleine lettertjes
Continu op zoek naar de beste deal
Benieuwd wat Finzie voor u kan betekenen via onderstaande link gaat u naar Finzie.

 

 

finzie logo
All inclusive hypotheekadvies al voor 1.399,-

Onafhankelijk advies van je eigen coach

Bij Finzie bespaar je flink op hypotheekadvies en -bemiddeling. Gemiddeld zijn we meer dan € 1.000,- goedkoper dan de traditionele partijen. Daarvoor krijg je deskundig, onafhankelijk en persoonlijk advies. Van je eigen financieel coach.

Afspraak maken

Hoe we dat doen
Finzie werkt met slimme systemen en mensen die al jarenlang ervaring hebben in de hypotheekmarkt. Wij vinden dat die markt aan verandering toe is. Het kan eerlijker, goedkoper en slimmer. En dat bewijzen we je graag.

Kom je een kop koffie met ons drinken? Onze coaches zitten voor je klaar. Zoek de coach bij jou in de buurt en maak een vrijblijvende afspraak.

Zonder zorgen al je geldzaken op orde

 

Laag adviestarief
Je bespaart al snel meer dan € 1.000 op de kosten van je hypotheekadvies

Scherpe rente
Je krijgt het beste aanbod. We vergelijken meer dan 20 aanbieders.

Gratis afspraak
Jij mag kiezen. Bij
ons op kantoor, bij jou thuis of via de webcam.

Afspraak maken

…of lees eerst meer over onze manier van adviseren